Zwangerschapsreportage in winter wonderland

Hoewel ik een intense zomerliefhebber ben, fan ben van de lange zomeravonden waar ik het zand en de zilte zee tussen mijn blote tenen kan voelen, kan ik ook intens genieten van die echte koude winterdagen… Wanneer ik opsta en de wereld bedekt is met een prachtige, witte sneeuwdeken dan maakt mijn hart een sprongetje. Wanneer je die dag ook nog eens een afspraak hebt met een prachtige mama in spé voor een zwangerschapsreportage dan maakt mijn hart wel 1000 sprongetjes! 

“The fall of snow is not only an event, it is a magical event. You go to bed in one kind of a world and wake up in another quite different, and if this is not enchantment then where is it to be found?”

Het gebeurt niet vaak dat er in Nederland, en dan al zeker niet zo dicht aan de kust, zo’n flink pak sneeuw valt en blijft liggen dus waren we allebei ontzettend enthousiast! Maar hé, safety first off course! In de sneeuw rijden is niet onze dagelijkse bezigheid dus besloten we het dicht bij huis te zoeken en naar de Braakman bossen te gaan. Eenmaal daar aangekomen waren we helemaal alleen op de wereld… slechts vergezeld van kleine babytrapjes in de buik en dwarrelende sneeuwvlokken genoten we van het moment. Nog even en dan mag ik die lieve, kleine babyvoetjes in het echt ontmoeten en opnieuw vastleggen! 

Wanneer zoveel liefde en geluk samen valt in een valt kan er enkel magie ontstaan, vinden jullie ook niet? ♡

Liefs,
Nelleke

error: