investment

Bruidsfotografie

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij € 1.050,- voor 6 uur fotografie. Graag stuur ik jullie mijn digitale brochure met hierin meer informatie over de verschillende pakketten en mogelijkheden.

Bruidsfotografie is altijd inclusief:

Kennismakingsgesprek bij jullie thuis of via Skype
Minimaal 6 uur fotografie
Minimaal 250 prachtige, professioneel bewerkte foto's
Luxe trouwalbum
Reiskosten binnen Zeeland

Het is voor mij belangrijk om iedere bruiloft mijn onverdeelde passie, aandacht en kwaliteit te geven, om deze reden neem ik slechts een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Trouwen jullie op een prachtige locatie in het buitenland? Ik zou me vereerd voelen met jullie mee te reizen en jullie droombruiloft voor altijd te vereeuwigen!

Lifestyle Fotografie

Als Fine Art & Lifestyle fotografe hou ik van natuurlijk licht, pasteltinten, de eenvoud van momenten, stijlvolle details en pure emoties. Hiermee creëer ik tijdloze elegantie en pure herinneringen. Spreekt mijn stijl jou aan en wil je graag een zwangerschap-, newborn- of familiereportage boeken? Neem dan contact met mij op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Album

Kwaliteit, ambacht en eenvoud, ieder album wordt met veel zorg samengesteld. Een waardevolle herinnering om jullie leven lang te koesteren. In deze stijlvolle albums komen jullie foto's het mooist tot hun recht.

Handgemaakt
Diverse afmetingen mogelijk
Prachtige linnen cover, met keuze uit diverse kleuren
Authentieke gravering op de cover
Optioneel met luxe bewaardoos