NEWBORN

Just when you think you know love, something little comes along

to remind you just how big it really is

In de rust & comfort van jullie eigen huis leg ik met veel liefde op ongedwongen wijze jullie eerste tijd samen vast. Heerlijk cocoonen samen, in jullie eigen ritme, genietend van alle knuffeltjes en aandacht voor elkaar! Als kersverse ouders volgen er ontelbare mijlpalen, maar het gevoel van die eerste tijd samen? Die leg ik graag tot in lengte van dagen voor jullie vast…

46 46

Mijn werkwijze

01

02

03

Reveal sessie

Neem contact op

Newbornshoot

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten het beste bij jullie wensen aansluit. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen zodat jullie voorzien zijn van de beste kwaliteit en allermooiste kleuren!

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik jullie vragen beantwoorden, gericht advies geven passend bij jullie situatie en plannen we samen een datum in voor jullie shoot & reveal sessie.

Een newbornshoot vindt altijd fijn in jullie eigen huis plaats. We maken er een gezellig moment van waarbij er in alle rust, ruimte en ontspanning foto's gemaakt worden. Mooie beelden volgen dan vanzelf!

Spreekt mijn stijl jou aan en wil je graag een newbornshoot boeken?

Boek dan hieronder jouw shoot!

SHOOT BOEKEN

error: