FAMILY

The secret to having it all, is knowing you already have

Liefdevolle herinneringen maken en genieten van het samen zijn. Ik neem jullie graag mee met blote voetjes door de zee, op zoek naar de mooiste schelpen of op avontuur in het bos! Spelend met het licht leg ik die liefdevolle band van jullie gezin vast, gekoesterd voor altijd, van generatie op generatie…

38 38

Mijn werkwijze

03

02

01

Reveal sessie

Neem contact op

Familiereportage

Ja het is eindelijk zo ver!
Het moment waarop jullie de foto’s voor het eerst te zien krijgen. Na het bekijken van de beelden nemen we samen de tijd om te kijken welke producten het beste bij jullie wensen aansluit. Hierbij voorzie ik jullie van een passend advies en neem het drukwerk uit handen zodat jullie voorzien zijn van de beste kwaliteit en allermooiste kleuren!

Een familiereportage vindt plaats op een mooie, passende locatie in overleg. We maken er een gezellig moment van waarbij er in alle rust, ruimte en ontspanning foto's gemaakt worden. Mooie beelden volgen dan vanzelf!

Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat gemaakt. Jullie worden van a tot z begeleid. Na jullie aanvraag neem ik telefonisch contact op. Zo kan ik vragen beantwoorden, gericht advies geven passend bij jullie situatie en plannen we samen een datum in voor jullie reportage & reveal sessie.

Spreekt mijn stijl jou aan en wil je graag een familiereportage boeken?

Boek dan hieronder jouw shoot!

SHOOT BOEKEN

error: