"Photography takes an instant out of time,

altering life by holding it still"

Hi there, ik ben Nelleke!

Een échte dromer, fulltime levensgenieter,

beach-addict, dol op reizen en bovendien hopeloos romantisch.

Mijn verhaal gaat verder in het pittoreske Zeeland, waar ik woon, getrouwd ben met de liefde van mijn leven en geniet van alle clichés als moeder van 2 prachtige meisjes.

Kijkend naar mijn eigen leven gaan de dagen open en dicht. Gevuld met avonturen, vluchtige aanrakingen, intieme geluksmomentjes en intense emoties. Als zand tussen je vingers door vliegt de tijd voorbij. Foto’s overbruggen deze tijd en zijn in staat verhalen te vertellen en emoties te beleven die we anders vergeten.

FOTO'S OVERBRUGGEN DE TIJD, DE JAREN, DE MOMENTEN EN ZIJN IN STAAT VERHALEN TE VERTELLEN DIE WE ANDERS ZOUDEN VERGETEN...

Geïnspireerd door de mooiste Fine Art fotografen wereldwijd ben ik in 2015 mijn droom achterna gegaan en begonnen als fulltime fotograaf. Het maakt de wereld nog een stukje mooier dan deze al is en het is een verrijking dit iedere dag opnieuw te mogen ervaren. Als Fine Art & Lifestyle fotografe hou ik van natuurlijk licht, pasteltinten, de eenvoud van momenten, stijlvolle details en pure emoties. Hiermee creëer ik tijdloze elegantie en pure herinneringen.

Let's go wandering together… your story through my fine - art lens. Shall we?

Liefs,
Nelleke

error: