over mij

“We take photo’s as a return ticket to a moment otherwise gone”

carinaplusdavid-bts-gaellemark-009Met deze tekst in gedachten is mijn liefde voor fotograferen de afgelopen jaren uitgegroeid tot mijn eigen passie ‘NG photography’ waarmee ik graag verhalen vertel… Verhalen die niet te verwoorden zijn, verhalen over emoties en verhalen over wie we zijn en de ervaringen die we beleven.

Foto’s overbruggen de tijd, de jaren, de momenten en zijn in staat verhalen te vertellen die we anders zouden vergeten, zodat we ze simpelweg keer op keer kunnen blijven herbeleven. Een glimlach op ons gezicht kunnen toveren.

Naast fotografe ben ik moeder van 2 heerlijke dochters en ben ik sinds een aantal jaar getrouwd met de man van mijn dromen, samen maken zij mijn wereld compleet. Gedreven door de meest dierbare herinneringen van mijn eigen bruiloft en zwangerschap ben ik me er nog meer van bewust hoe indrukwekkend het gevoel van een verloving, huwelijk, zwangerschap en newborn is.

Fotografie is een traditie die in mijn familie al een lange weg heeft afgelegd, zo kwam het dat ik al op jonge leeftijd gefascineerd was door het vastleggen van de wereld om ons heen. Het maakt de wereld om ons heen nog een stukje mooier dan zij al is en het is zo dankbaar om daar een klein deel van uit te mogen maken, de glimlach op iemands gezicht te zien als ze de foto’s voor het eerst te zien krijgen of de lieve woorden uit hun reacties te lezen na afloop.

Tijdens het fotograferen hou ik ervan om in een lifestyle setting met natuurlijk licht te werken, op deze manier kan ik de mooiste emoties zo puur beleven dat een nieuw verhaal bijna uit het niets ontstaat. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt of nog vragen hebben, bekijk gerust een aantal van mijn fotoreportages of neem geheel vrijblijvend contact op.

Liefs,
Nelleke